+45 76 10 01 02 info@prueba.dk

Om os

Prueba er spansk og betyder “prøve” – vi sætter din organisations cybersikkerhed på en prøve! Vi snakker ikke i bits og bytes, men vi taler et sprog som alle forstår. Det er med til at sikre organisationerne imod cyberangreb og at budskaberne bliver forstået. Vi samarbejder med Rigspolitiets NC3 (National Cyber Crime Center) og førende specialister inden for cybersikkerhed. Vi er konstant på forkant med nye trusler og opdaterer kontinuerligt vores ydelser.

Modsat it-konsulenthuse og it-leverandører, der fokuserer på teknisk sikkerhed (antivirus programmer, software, firewalls og lign.) har vi udelukkende fokus på cybersikkerhed via politikker, procedurer og medarbejdere i organisationen.  For at skabe en holistisk og optimal cybersikkerhed skal den tekniske sikkerhed kombineres med politikker, procedurer og mennesker. Ingen af tingene kan stå alene.

Tør du lade vores etiske hackere teste din organisation? Kontakt os og hør nærmere.

Cybersikkerhed

Alle taler om cybersikkerhed, men det kan være vanskeligt at forstå hvad det egentlig betyder – både for ledelsen og for medarbejderne.

I takt med den digitale omstilling, hvor it anvendes i flere sammenhænge og i flere produkter, er der også et stigende behov for at sætte fokus på databeskyttelse samt it- og cybersikkerhed. Viden om it- og cybersikkerhed skal til stadighed løftes i erhvervslivet, hos myndigheder og borgerne, så tilliden til digitalisering fastholdes.

Vores mission er at gøre det “svære” nemt at forstå, så ledelsen og medarbejderne kan være med til at beskytte mod dagens og morgendagens trusler.

Vi tænker som hackere og cyberkriminelle

Danske organisationer er konstant under angreb fra cyberkriminelle. Når vi tester vores kunders sikkerhed, ser vi på dem med hackeres og cyberkriminelle øjne. Vi kigger på, hvordan muligheden er for at trænge ind i organisationens systemer, samt hvilke metoder og hvilke værktøjer vi vil tage i brug.