+45 76 10 01 02 info@prueba.dk

Om Prueba Cybersecurity

Prueba er spansk og betyder “prøve” – vi sætter din virksomheds cybersikkerhed på en prøve! Vi snakker ikke i bits og bytes, men vi taler et sprog som alle forstår. Det er med til at sikre virksomhederne imod cyberangreb da vi sikre at budskaberne bliver forstået. Vi samarbejder med Rigspolitiets NC3 (National Cyber Crime Center) og førende specialister inden for cybersikkerhed. Vi er konstant på forkant med nye trusler og opdaterer kontinuerligt vores ydelser. Modsat it-konsulenthuse og it-leverandører der fokuserer på teknisk sikkerhed (antivirus programmer, software, firewalls og lign.) har vi udelukkende fokus på jeres cybersikkerhed via jeres politikker, procedurer og menneskerne bag jeres virksomhed. For at skabe en holistisk optimal cybersikkerhed, så skal den tekniske sikkerhed kobineres med politikker, procedurer og mennesker. Ingen af tingene kan stå alene.  

Cybersikkerhed

Alle taler om cybersikkerhed, men det kan være vanskeligt at forstå hvad det egentlig betyder for både ledelsen og medarbejderne.

I takt med den digitale omstilling, hvor it anvendes i flere sammenhæng og i flere produkter, er der også et stigende behov for at sætte fokus på databeskyttelse, it- og cybersikkerhed. Viden om it- og cybersikkerhed skal til stadighed løftes i erhvervslivet, hos myndigheder og borgerne, så tilliden til digitalisering fastholdes.

Vores mission er at gøre det “svære” nemt at forstå, så ledelsen og medarbejderne kan være med til at beskytte mod dagens og morgendagens trusler.

Vi tænker som hackere og cyberkriminelle

Danske virksomheder er konstant under angreb fra cyberkriminelle. Når vi tester vores kunders sikkerhed, så ser vi på dem som hvis vi var hackere og cyberkriminelle. Vi kigger på hvordan vi vil trænge ind i virksomhedens systemer, hvilke metoder og hvilke værktøjer vi vil tage i brug.