Cyber Defence Center

I vores Cyber Defence Center overvåger vi virksomhedens IT-systemer for at identificere ellers normalt uidentificerede trusler og angrebsvektorer.

C0
C0

Kom på forkant med cybersikkerheden

De målrettede angreb bliver stadig mere og mere sofistikerede og ondsindede aktører udgør konstant en trussel mod din virksomhed. Det betyder, at din prioritet for at beskytte din virksomhed bør nøje tilpasses.

Managed SIEM (Logning)

SIEM står for Security Information and Event Management. Vores Managed SIEM indsamler og sammenkører log-filer fra hele virksomhedens IT-miljø. De bliver behandlet og analyseret for at identificere hændelser, der skal give en alarm.

Vores Managed SIEM leverer også et audit-trail for at se, hvilke aktiviteter der har været i IT-miljøet - f.eks. i forbindelse med et cyberangreb. Fyldestgørende logning er fuldstændig afgørende for at kunne undersøge et cyberangreb.

Managed Detection and Response

Med vores Managed Detection and Response sørger vi for, at din virksomhed er i stand til at identificere og reagere på unormale aktiviteter, når både kendte og ukendte cyberangreb truer virksomheden.

Vi holder øje med jeres IT-systemer og giver jer besked, hvis der opstår alarmer eller der findes kritiske sikkerhedshuller, der skal lukkes.

HoneyPot

Vores HoneyPots er fælder, der placeres strategisk i virksomhedens it-miljø. Selve fælden udgiver sig for at være f.eks. en vigtig server, en interessant fil med høj værdi eller en bruger, der for en angriber vil være interessant at kompromittere.

Når en ondsindet aktør forsøger på at kontakte eller på anden måde tilgå HoneyPot’en, så udløser det en alarm.

Threat Hunting

Vores sikkerhedsspecialister er konstant på jagt efter nye ukendte trusler for proaktivt at jage de uopdagede cybertrusler, der lurer og truer virksomheden.

Vi arbejder målrettet for at identificere de ondsindede aktører, der har omgået virksomhedens almindelige cyberforsvar og har sneget sig ind bag jeres forsvarslinje.

En ondsindet aktør kan gemme sig i månedsvis, hvis ikke der konstant jages efter disse eller uidentificerede trusler og spor, som altid efterlades.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan Prueba’s Cyber Defence Center kan gavne dig og din virksomhed.

Book et møde