+45 76 10 01 02 info@prueba.dk

Hvad er en penetrationstest?

En penetrationstest er med til at danne et overblik over alle indgangsvinkler, som en hacker vil kunne benytte sig af for at komme ind i dit system. Testen fungerer som et eftersyn af din virksomheds netværk og systemer, og viser også hvilke porte der er let adgang til. Til slut vil du få en detaljeret rapport af virksomhedens netværkssikkerhed.

Hvad gør vi?

Vi tester og leder efter huller og veje ind i jeres systemer. Lidt ligesom en indbrudstyv der tjekker virksomhedens døre og vinduer som ikke er låste eller hvor alarmen ikke er slået til. Forskellen er bare vores hackere gør det for at hjælpe. Vi dokumentere hele forløbet så du kan se hvad vi har lavet og fundet frem til.

Forud for penetrationstesten skal der ske en del planlægning, så testen rammer bredt og effektivt, men også uden at gøre skade på din virksomhed.

Hvilken værdi skaber det for dig?

Ved at få testet dine virksomhedssystemer kan du få et klart billede af, hvordan virksomheden kan klare sig mod et angreb. Vores hackere dokumenterer alt hvad de laver under opgaven som betyder, at når testen er færdig, udarbejder vi en detaljeret rapport som du får. Den kommer til, at indeholde et kort over alle de steder hvor vores hackere har kunnet “bryde ind”, samt en masse andre nyttige informationer. Det kan du bruge til fremadrettet at forbedre sikkerheden i din virksomhed.

Fakta om hacking

%

Af danske og norske virksomheder har været udsat for cybercrime de seneste 12 måneder.

%

Af de ramte virksomheder mistede ikke blot penge som følge af cyberhændelserne, deres brand tog skade, de mistede kunder, og/eller kritiske systemer var utilgængelige.