+45 76 10 01 02 info@prueba.dk

Hvad er en penetrationstest?

En penetrationstest er med til at danne et overblik over alle indgangsvinkler, en hacker vil kunne benytte sig af for at komme ind i dit system. Testen fungerer som et eftersyn af din virksomheds netværk og systemer, og viser også hvilke porte der er let adgang til. Til slut vil du få en detaljeret rapport af virksomhedens netværkssikkerhed.

Hvad gør vi?

Vi tester og leder efter huller og veje ind i jeres systemer. Lidt ligesom en indbrudstyv der tjekker virksomhedens døre og vinduer for at se om de er låste, eller hvor alarmen ikke er slået til. Forskellen er, at vores hackere gør det under kontrollerede forhold, med en mission om at hjælpe din virksomhed.

Forløbet bliver nøje dokumenteret, og giver efterfølgende et godt overblik over eventuelle sårbarheder der måtte være i din virksomheds systemer.

Forud for penetrationstesten sker der en del planlægning, så testen rammer bredt og effektivt, men også uden at gøre skade på din virksomhed.

Hvilken værdi skaber det for dig?

Ved at få testet dine virksomhedssystemer kan du få et klart billede af, hvordan virksomheden kan klare sig mod et angreb. Vores hackere dokumenterer alt hvad de laver under opgaven som betyder, at når testen er færdig, udarbejder vi en detaljeret rapport.

Rapporten indeholder et kort over de steder hvor vores hackere har kunnet bryde ind, samt en række andre nyttige informationer. Dette kan bruges til fremadrettet at forbedre sikkerheden i din virksomhed.

Fakta om hacking

%

Af danske og norske virksomheder har været udsat for cybercrime de seneste 12 måneder.

%

Af de ramte virksomheder mistede ikke blot penge som følge af cyberhændelserne, deres brand tog skade, de mistede kunder, og/eller kritiske systemer var utilgængelige.