+45 76 10 01 02 info@prueba.dk

Phishingtest

Hvad er en phishingtest?

En phishing test indebærer en test af jeres medarbejdere via e-mail. Her går det ud på at franarre interessante, og ofte virksomhedskritiske informationer såsom brugernavne, adgangskoder og bankoplysninger.

Der er mange forskellige typer phishingtests, og de varierer alt efter hvad vi i sammen aftaler.

 

Hvordan gør vi?

Vi starter altid med at planlægge en phishingtest sammen med virksomheden. Her fastlægges en tidslinje, testens omfang, samt en sværhedsgrad på testen.

Derefter vil vi i løbet af den fastlagte periode sende phishing mails ud til virksomhedens medarbejdere. Her forsøger vi at lokke jeres medarbejdere i fælden. Vores team sender mails ud til forskellige medarbejdere i forsøget på at franarre så mange relevante informationer som muligt fra medarbejderne.  Dette sker på tidspunkter i perioden, hvor vi vurderer det vil være mest succesfuldt.

 

Hvilken værdi skaber det for dig?

Ved at teste hvor gode medarbejderne er til at spotte forsøg på phishing, ser du hvor virksomheden kan have plads til forbedringer.  Dermed kan du træne medarbejdere i hvordan de skal spotte falske mails, hvilket betyder at virksomheden og dine kunder bliver bedre stillet.

Phishingtest fordi:

  • Phishing er en af de mest udbredte angrebsformer
  • Mennesker kan nemt manipuleres til at klikke på links eller filer i mails
  • Sikkerhedsniveauet højnes hvis medarbejderen er opmærksom på faresignaler