+45 76 10 01 02 info@prueba.dk

Phishingtest

Hvad er en phishingtest?

Phishing er brugt blandt cyberkriminelle, og ofte er det en nem måde at lokke informationer fra mennesker.
Det går kort sagt ud på at franarre personlige informationer fra f.eks. medarbejdere i organisationen. Det kan være brugernavn, adgangskoder og andre interessante informationer, der ønskes lokket ud af medarbejderne.

Vi laver phishingtest for at teste medarbejderes/menneskers evne til at lade sig lokke med gode tilbud om konkurrencer eller falske mails, der ser ud til at komme fra nogen de kender.

Der er mange forskellige typer phishingtests og de varierer alt efter, hvad vi i sammen aftaler.

Hvordan gør vi?

Vi planlægger altid sammen med organisationen, hvordan phishingtesten skal udarbejdes. Vi fastlægger sammen med organisationen, hvordan testens omfang skal være samt dens sværhedsgrad og hvilke informationer, der skal indhentes.

I den fastlagte periode sender vi phishingmails afsted til organisationens medarbejdere. Her forsøger vi via mail at lokke jeres medarbejdere til at afgive oplysninger, som de ikke burde gøre. Dette sker på tidspunkter i perioden, hvor vi vurderer det vil være mest succesfuldt.

Hvilken værdi skaber det for dig?

Ved at teste medarbejdernes evne til at modstå phishingangreb, får organisationen overblik over, om der bør laves yderligere tiltag for at dygtiggøre medarbejderne, således at de bliver bedre til at modstå eventuelle fremtidige phishingangreb. 

Phishingtest fordi:

  • Phishing er en af de mest udbredte angrebsformer
  • Mennesker kan nemt manipuleres til at klikke på links eller filer i mails
  • Sikkerhedsniveauet højnes, hvis medarbejderen er opmærksom på faresignaler