+45 76 10 01 02 info@prueba.dk

Hvad er en phishingtest?

En phishing test indebærer en test af jeres medarbejdere via e-mail. Her går det ud på at franarre interessante, og ofte virksomhedskritiske informationer såsom brugernavne, adgangskoder og bankoplysninger.

Der er mange forskellige typer phishingtests, og de varierer alt efter aftale.

Hvad gør vi?

Vi starter altid med at planlægge en phishingtest sammen med virksomheden. Her fastlægges en tidslinje, testens omfang, samt en sværhedsgrad på testen.

Derefter vil vi i løbet af den fastlagte periode sende phishing mails ud til virksomhedens medarbejdere. Her forsøger vi at lokke jeres medarbejdere i fælden. Vores team sender mails ud til forskellige medarbejdere i forsøget på at franarre så mange relevante informationer som muligt fra medarbejderne.  Dette sker på tidspunkter i perioden, hvor vi vurderer det vil være mest succesfuldt.

Hvilken værdi skaber det for dig?

Ved at teste hvor gode dine medarbejdere er til at spotte forsøg på phishing, ser du hvor din virksomhed kan have plads til forbedringer.  Dermed kan du træne dine medarbejdere i hvordan de skal spotte falske mails, hvilket betyder at din virksomhed og dine kunder er bedre stillet.

    Ved at teste hvor gode dine medarbejdere er til at spotte phishing, ser du hvor din virksomhed kan have plads til forbedringer.  Dermed kan du træne dine medarbejdere i hvordan de skal spotte flaske mails, hvilket betyder din virksomhed og dine kunder er bedre stillet.

Fakta om phishing

%

Af danske og norske virksomheder har været udsat for cybercrime de seneste 12 måneder.

%

Af de ramte virksomheder mistede ikke blot penge som følge af cyberhændelserne, deres brand tog skade, de mistede kunder, og/eller kritiske systemer var utilgængelige.