+45 76 10 01 02 info@prueba.dk

Red Team

Hvad er en Red Team-test?

Red Team-tests er mere end bare cybersikkerhed. Vi identificerer svage områder i jeres organisation, der kan være medvirkende til, at gøre livet nemmere for hacker der gerne vil din virksomhed ondt.

En Red Team-test er som udgangspunkt en kombination af mange teknikker, heriblandt penetrationstest og social engineering. I en komplet Red Team-test benytter vi alle tricks for at sikre os, at din virksomhed virkeligt bliver sat på prøve, på niveau med et rigtigt angreb.

 

Hvordan gør vi?

En Red Team-test af jeres virksomhed handler i bund og grund om, at vi går jer efter i sømmende. Vi leder efter alle de huller vi kan finde, bruger alle værktøjer vi har til rådighed i et forsøg på at komme ind i din virksomhed, både fysisk og digitalt.

Vi tænker og arbejder som kriminelle. Dermed sikrer vi sammen med jer, virksomheden mod fremtidige trusler.

 

Hvilken værdi skaber det for dig?

Vi dokumenterer hele processen fra start til slut, og du får derfor en detaljeret rapport når forløbet er afsluttet. Vi gennemgår derefter rapporten i fællesskab, hvor vi kommer med vores råd til hvad der kan gøres for at forbedre sikkerheden i din virksomhed. Dermed får du en konkret handlingsplan udarbejdet i fællesskab med os. Det betyder, at din virksomhed er bedre stillet i forhold til at modstå et hackerangreb.

Red Team fordi:

  • Sikkerhed er mere end bare firewall og antivirus it-systemerne
  • Sikkerhed er også fysisk
  • Cyberkriminelle har ingen spilleregler, og bruger alle kneb for at få adgang til systemer

Løbende sikkerhedsforløb

  • Fokus på cybersikkerhed skal fastholdes da trusselsbilledet i organisationen ændres konstant