+45 76 10 01 02 info@prueba.dk

Red Team

Hvad er en Red Team-test?

Red Team-tests er mere end bare cybersikkerhed. Vi identificerer svage områder i jeres organisation, der kan være medvirkende til at gøre livet nemmere for hacker, der gerne vil din organisation ondt.

En Red Team-test er som udgangspunkt en kombination af mange teknikker, heriblandt penetrationstest og social engineering. I en komplet Red Team-test benytter vi alle tricks for at sikre os, at din organisation virkelig bliver sat på prøve, faktisk på niveau med et rigtigt angreb.

Hvordan gør vi?

En Red Team-test af organisationen handler om, at vi går alt efter i sømmene. Vi leder efter alle de huller, som vi kan finde, bruger alle værktøjer, som vi har til rådighed i et forsøg på at komme ind i organisationen, både fysisk og digitalt.

Vi tænker og arbejder som kriminelle. Dermed sikrer vi, sammen med jer, organisationen mod fremtidige trusler.

Hvilken værdi skaber det for dig?

Vi dokumenterer hele processen fra start til slut, og vi udarbejder en detaljeret rapport, når forløbet er afsluttet. Vi gennemgår derefter rapporten i fællesskab, hvor vi kommer med vores råd til, hvad der kan gøres for at forbedre sikkerheden i organisationen. Dermed foreligger der en konkret handlingsplan udarbejdet i fællesskab med os. Det betyder, at organisationen har større chance for at være beredt til at modstå et hackerangreb.

Red Team fordi:

  • Sikkerhed er mere end bare firewall og antivirus og it-systemer
  • Sikkerhed er også fysisk
  • Cyberkriminelle har ingen spilleregler, og bruger alle kneb for at få adgang til systemer

Løbende sikkerhedsforløb

  • Fokus på cybersikkerhed skal fastholdes da trusselsbilledet i organisationen ændres konstant